Εμείς

 

Στη σημερινή δύσκολη εποχή, με εργαλείο τις ξένες γλώσσες, ανοίγουμε νέους επαγγελματικούς και επιστημονικούς ορίζοντες στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και Ασία, στην Αφρική και Μέση Ανατολή, σε Αμερική και Σκανδιναβία.

Τα κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ από το 1987 διδάσκουν ξένες γλώσσες. Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής διδάσκουμε εκτός από Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, επίσης Αραβικά, Τούρκικα, Ρώσικα, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Ολλανδικά, Σουηδικά, Νορβηγικά και Φιλανδικά. Με πληρότητα, επάρκεια και ζήλο, με οργάνωση και μεθοδικότητα ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στο Σύνολο των Γλωσσών.

Διαθέτουμε αξιοζήλευτο επιστημονικό δυναμικό και συνεργάτες χρόνων με πλήρη εκπαιδευτική κατάρτηση.

Στο επίκεντρο μας βρίσκεται ο μαθητής, οι απαιτήσεις του και οι στόχοι του.

Μαθητές μας ήταν και είναι εργαζόμενοι διαφόρων κλάδων, από απλοί εργάτες μέχρι στελέχοι μεγάλων επιχειρήσεων και επιστήμονες.

Προσφέρουμε άριστο, επιλεγμένο, εκπαιδευτικό προσωπικό, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα χαρακτηριστικά του δασκάλου. 

Η επίμονη, μεθοδική, εμπεριστατωμένη δουλειά μας μας ανέδειξε στην 1η θέση στο ταξίδι της εκμάθησης των ξένων γλωσσών.

 

Η ανησυχία μας, οι ανοιχτοί ορίζοντές μας, η επιθυμία μας να γνωρίσουμε νέους κόσμους, η απαίτηση της σύγχρονης εποχής για χρησιμοποίηση καινούριων εργαλείων για επαγγελματική και επιστημονική επιτυχία μας οδήγησε εδώ και χρόνια να ασχοληθούμε με γλώσσες όπως Κινέζικα, Ρώσικα, Τούρκικα, Βουλγαρικά, Αραβικά, Ρουμάνικα, Ολλανδικά, Σουηδικά, Νορβηγικά που πραγματικά διευρύνουν τους επαγγελματικούς και πολιτισμικούς ορίζοντες.

Τολμάμε και βαδίζουμε σε άγνωστα μονοπάτια. Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης, κατανοούμε μέσα απ΄τις ξένες γλώσσες ότι η γη μας είναι το κοινό μας σπίτι.

Ταξιδέψτε μαζί μας και κερδίστε γνώση, δύναμη, χρόνο και χρήμα. Κερδίστε τον κόσμο.