ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Study in England, Wales, Scotland.

Στην Αγγλία μπορείται να σπουδάσετε αγγλική φιλολογία, φαρμακευτική, νομική, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, μηχανολόγος μηχανικός, πολιτικός μηχανικός, χημικός μηχανικός, τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, οικονομικά,  bussiness,  διοίκηση επιχειρήσεων, βιολογία, ψυχολογία, καλές τέχνες, γραφιστική, διακοσμητική, φυσιοθεραπεία, μουσική, φυσική, μαθηματικά κ.α.

Επίσης μεταπτυχιακά προγράμματα  - Master όλων των ειδικοτήτων.

Γενικά η Αγγλία είναι μία χώρα που οργάνωσε τις σπουδές σ' ένα φιλικό περιβάλλον για το φοιτητή με προγράμματα ευέλικτα και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες της αγοράς. 

Στους πτυχιούχους δίνεται η δυνατότητα έναρξης της επαγγελματικής καριέρας και η απόκτηση της πολύτιμης εργασιακής εμπειρίας.

Η διάρκεια σπουδών είναι 5 χρόνια. Το εκπαιδευτικό σύστημα ενθαρρύνει τη μάθηση. Υπάρχουν άριστα οργανωμένες βιβλιοθήκες, φοιτητικές εστίες για διαμονή. Εξασφαλισμένη, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέσα από το Εθνικό Σύστημα Υγείας, φοιτητικές λέσχες που διοργανώνουν πολιτιστικές και ψυχαγωγικές βραδιές.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα κυμαίνονται από 8.500 - 9.000 € το χρόνο.

 

Τα πανεπιστήμια παίρνουν τα δίδακτρα μέσω ενός μηχανισμού δανειοδότησης των φοιτητών, τα οποία αποπληρώνονται όταν ο φοιτητής γίνει επαγγελματίας και το εισόδημά του ξεπερνά τις 21.000 λίρες το χρόνο. Στο βαθμό που δεν αποπληρώθηκαν μέσα σε 30 χρόνια, διαγράφονται.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Ορίζοντες σας βοηθάν στην απόκτηση πτυχίων γλωσσομάθειας, καθώς και σε κάθε απαραίτητη διαδικασία εγγραφής στη σχολή, καθώς και στην εύρεση κατοικίας.