Aγγλικά

ΑΓΓΛΙΚΑ

 

 Γνωρίζοντας ότι η σύγχρονη αγγλική γλώσσα κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα στους τομείς των επικοινωνιών, της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της διπλωματίας, της ψυχαγωγίας, της αεροναυτιλίας και της ραδιοεπικοινωνίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου .Κατανοούμε  ότι η  γνώση της αγγλικής έχει καταστεί απαραίτητη σε ένα ευρύ εργασιακό φάσμα, ενώ σε πολλές χώρες, στις οποίες δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα, είναι απαραίτητη ως προσόν για την εξεύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο να την μιλούν, τουλάχιστον στο βασικό της επίπεδο. Τα Κέντρα μας συμβάλλουν  δημιουργώντας προγράμματα σπουδών για κάθε ηλικία και επίπεδο, ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Το  πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών μας προσφέρει μαθήματα Αγγλικών σε ενήλικες, παιδιά προσχολικής ηλικίας και σχολικής ηλικίας και σε εφήβους.

 Η παρεχόμενη εκπαίδευση είναι άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών. Το πρόγραμμά μας διακρίνεται για τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και τη παροχή βοήθειας σε μη φυσικούς ομιλητές ουτοσώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες που θα τους καταστήσουν ικανούς να συμμετέχουν ενεργά σε ποικίλες επικοινωνιακές καταστάσεις.

Οι άρτια καταρτισμένοι κι έμπειροι καθηγητές-συνεργάτες χρόνων ∙ native speakers και Έλληνες που ξεχωρίζουν για την πείρα τους και τις σπουδές τους σε Ελλάδα και εξωτερικό συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίτευξη αυτού του στόχου και ενισχύουν την μάθηση.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ü    Αρκετοί είναι εκείνοι που αν και γνωρίζουν το πόσο χρήσιμη και απαραίτητη είναι η Αγγλική Γλώσσα στην καθημερινή και επαγγελματική ζωή, στην ένταξη τους στην διεθνή κοινότητα ∙  θεωρούν ότι η εκμάθησή της είναι κάτιτο ακατόρθωτο - το δύσκολο.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας με την πείρα χρόνων, το καινοτόμο διδακτικό υλικό και τους άριστους συνεργάτες-καθηγητές κάνει την εκμάθηση της Αγγλικής στόχο εφικτό και την πορεία ευχάριστη.

Η γραμματική απλοποιείται έρχεται πιο κοντά στον ενήλικα μαθητή. Εφαρμόζεται εύκολα και σωστά στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου. Το λεξιλόγιο ομαδοποιείται και ενδυναμώνεται μέσα από κείμενα και ασκήσεις προκειμένου να χρησιμοποιείται πιο εύκολα από τον μαθητή – να γίνει κτήμα του. Η προφορική εξάσκηση που σας παρέχουμε συμβάλλει στο να αποκτήσετε τη σιγουριά και την άνεση που χρειάζεστε στον προφορικό λόγο. 

Τα δεδομένα άλλαξαν δεν απαιτούνται πλέον 3 ή 4 ακαδημαϊκά έτη για να κατορθώσει ένας ενήλικας αρχάριος να φθάσει το επίπεδο Β2 (LOWER) αλλά από το μηδέν μπορεί να φθάσει μέσα σε 12-19 μήνες.

Ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ή το πρόγραμμα σπουδών που θα επιλέξει να ακολουθήσει ο χρόνος μπορεί να μειωθεί.

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας διδάσκονται όλα τα επίπεδα. Από καθηγητές native-speakers που ξεχωρίζουν για την πείρα τους και τις σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Beginner’s

Elementary

Pre- Intermediate

Intermediate

Pre-Lower / Upper Intermediate

H προετοιμασία για το κάθε επίπεδο έως και το Pre-Lower / Upper Intermediate διαρκεί από 2 - 4 μήνες*.

Lower (FCE, ECCE, EDEXEL)

 Η τάξη του Lower καλύπτεται σε διάρκεια 8 μηνών ακολουθώντας ένα κανονικό πρόγραμμα.

Advanced (CAE, ALCE)

Proficiency (CPE, ECPE)

Η τάξη του  Advanced από 4 - 8 μήνες ( εξετάσεις προαιρετικές ) , προετοιμάζοντας έτσι τον υποψήφιο για τον επόμενο κύκλο σπουδών του επιπέδου Proficiency η διάρκεια του οποίου είναι  8 μήνες.

*Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης εντατικών προγραμμάτων ώστε η ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών να πραγματοποιείται σε λιγότερο χρονικό διάστημα.

Επιλέγετε εσείς το πρόγραμμα προετοιμασίας για το Proficiency που προτιμάτε:

 

ü    8μηνο (υπερεντατικό)

ü    11μηνο, 12μηνο, ή 14μηνο (εντατικά)

ü    16μηνο (κανονικό)

 

    Τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας προσφέρονται το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κανονικά ή ταχύρυθμα. Ομαδικά (τμήματα ή mini groups) ή ατομικά στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας ή στο χώρο επιλογής σας (στο σπίτι ή το γραφείο σας). Λαμβάνοντας υπόψη τους δύσκολους καιρούς δημιουργήσαμε ευέλικτα προγράμματα σπουδών έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέγετε τμήματα την περίοδο και τις ώρες που σας επιτρέπουν οι επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας σε προσιτές- ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΙΔΙΚΑ / ΕΦΗΒΙΚΑ  ΤΜΗΜΑΤΑ

 

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ γνωρίζουμε καλά τι θέλουν οι νέοι !!!

Γι’ αυτό δημιουργούμε ένα μαθησιακό περιβάλλον προσαρμοσμένο σ’ αυτούς.

Φροντίζουμε να συνδυάζουμε τη γνώση με τη διασκέδαση.

Προσπαθούμε να τους εμφυσούμε τη θέληση για μάθηση, την αγάπη για τις ξένες γλώσσες.

Σεβόμαστε τον μαθητή και τις ικανότητές του δίχως όμως να ξεχνάμε τους στόχους μας.

  Ως εκπαιδευτικός φορέας επικεντρωνόμαστε κυρίως στους εξής άξονες :

1)               Εκμάθηση της ξένης γλώσσας

2)               Ψυχική ισορροπία των παιδιών

3)               Πέτρα την πέτρα χτίζουμε την προσωπικότητα του παιδιού έτσι που να ανταποκριθεί στον αυριανό στίβο της κοινωνίας.

 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι - με βάσει την εμπειρία μας - πετυχαίνουμε τους παραπάνω στόχους βλέποντας ότι οι παλιοί μας μαθητές ανταποκρίνονται θετικά στο καθημερινό γίγνεσθαι.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ, 8-16 ΧΡΟΝΩΝ

Το  πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών μας προσφέρει μαθήματα Αγγλικών για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθώς και για εφήβους. Τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα και με φυσικό τρόπο τα Αγγλικά και αποκτούν τα εφόδια που θα τους οδηγήσουν στην απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου.

Παρέχουμε : 

Ολιγομελή τμήματα

Ομοιογενές επίπεδο μαθητών.

Σύγχρονη διδασκαλία.

 Χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας.

 Πρόσθετα δωρεάν υποστηρικτικά μαθήματα.

 Πρόσθετα μαθήματα συνομιλίας. 

Τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προετοιμάσουν τους μικρούς μαθητές για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις για τα ακόλουθα αναγνωρισμένα πτυχία:

BCCE - στην Στ΄ Δημοτικού

ECCE - το αργότερο στη Β΄ Γυμνασίου

ECPE - το αργότερο στην Α’ Λυκείου 

 

Στοχεύουμε στην άριστη διδασκαλία της γραμματικής και στην εφαρμογή της τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Στην διεύρυνση του λεξιλογίου μέσα από ασκήσεις και κείμενα καθώς και στην εύκολη ενσωμάτωση του στον προφορικό και γραπτό λόγο. Ακόμη μέσα από ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες λεξιλογίου και γραμματικής, οι μαθητές μας μαθαίνουν να γράφουν και να μιλούν σωστά και να εφαρμόζουν στην πράξη τη θεωρία που έχουν διδαχθεί. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, αποκτούν υψηλότερο επίπεδο γνώσης και προετοιμάζονται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά για τις εξετάσεις.

                                                                                                                                                                  

Τάξη A και Β junior  μαζί σε ένα μόνο σχολικό έτος !!!

 

Τα δεδομένα άλλαξαν δεν χρειάζεται πλέον τα παιδιά του Δημοτικού να χάνουν χρόνο και να επαναλαμβάνουν την ίδια διδακτέα ύλη επί 2 έτη.

 

 Τώρα Τάξη A και Β junior  μαζί σε ένα μόνο σχολικό έτος !!!

 

Συνδυάζοντας τις καινούριες μεθόδους διδασκαλίας με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο πετυχαίνουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Και το παιδί δεν χάνει χρόνο και ο γονέας δεν επιβαρύνεται οικονομικά για ένα επιπλέον έτος.

 

A & B junior   ΜOΝΟ 150€ / το χρόνο  !!!

Pre- junior ΜOΝΟ 150€ / το χρόνο !!!

             Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας.

             Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα σπουδών.

             Δίδακτρα προσιτά ανταγωνιστικά, για κάθε τσέπη.

             100% επιτυχία στις εξετάσεις.

 

Συγχαρητήρια στους καθηγητές και μαθητές μας!!!