ΚΙΝΕΖΙΚΑ

Ξεκινώντας το 1991 να διδάσκουμε στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μαςτην κινεζική δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την απήχηση που θα είχε στον κόσμο. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το ενδιαφέρον που έχουν  οι μαθητές για την εκμάθηση της. Σήμερα ικανοποιούμαστε βλέποντας τους μαθητές μας να εξοικειώνονται εύκολα με την γλώσσα, να αποκτούν διπλώματα, προνομιακές θέσεις στο χώρο εργασίας. Ικανοποιούμαστε και χαιρόμαστε  βλέποντας όλο και πιο πολλοί να επιθυμούν να αποκτήσουν αυτό το γερό χαρτί στην αγορά εργασίας.     

Η  Κινεζική Γλώσσαέχει 3 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας:

1.    HSK βασικό επίπεδο

2.    HSK μεσαίο επίπεδο

3.    HSK προχωρημένο επίπεδο (Chinese Proficiency Test)

Οι εξετάσεις Γλωσσομάθειας διοργανώνονται από την Κινεζική Πρεσβεία και διεξάγονται στην Αθήνα μία φορά το χρόνο κάθε Οκτώβριο.

HSK - Βασικό επίπεδο:
όντας αρχάριοι οι μαθητές μαςαρχίζουν σιγά σιγά να μαθαίνουν τα ιδεογράμματα, λέξεις και να  αναπτύσσουν διαλόγους πάνω σε απλά θέματα της καθημερινότητας με την βοήθεια των καθηγητών.

HSK - Μεσαίο επίπεδο:
διδάσκονται περισσότερες λέξεις  ώστε ναείναι σε θέση να συνεννούνταιι με μεγαλύτερη άνεση μαθαίνουν απλά γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα .

HSK - Προχωρημένο επίπεδο:

Έχουν προχωρήσει στη γραμματική, στον προφορικό λόγο και στο γραπτό είναι σε θέση να εκφράζουν την άποψή τους για μια ποικιλία θεμάτων.

Λειτουργούμε καθημερινά τμήματα και mini-group όλων των επιπέδων.

Τα μαθήματα γίνονται από Κινέζους καθηγητές με εμπειρία και σπουδές πάνω στη φιλολογία και στα παιδαγωγικά. Χάρη στη σωστή μέθοδο διδασκαλίας μας οι μαθητές μας κατορθώνουν παρά την ιδιαιτερότητα της γλώσσας να ευχαριστιούνται από την εκμάθησή της και να δέχονται θετικά ερεθίσματα από τον πολιτισμό και τον τρόπο σκέψεις των Κινέζων.

ΤΜΗΜΑΤΑ

Στα  Κ.Ξ.Γ  ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ σας παρέχουμε  τμήματα  που απευθύνονται αποκλειστικά για ενήλικες .

Τμήματα μόνο μία φορά την εβδομάδα  (3h) για όσους έχουν επιβαρυμένο ωράριο γεμάτο υποχρεώσεις.

Τμήματα δύο φορές την εβδομάδα (4h) – κανονικό πρόγραμμα.

Υπερεντατικά τμήματα 40h.

*διατίθενται τμήματα σε όλες τις μέρες και ωράρια.

*ακόμη και το ΣΑΒΒΑΤΟ

 

 

Για 5η συνεχόμενη χρονιά δημιουργούμε παιδικά και εφηβικά τμήματα εκμάθησης ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ !!!